Print

Model assistencial

modeloasistencial

Ens mou la iniciativa. Per marcar nous camins en el servei als mutualistes, per atendre millor les seves necessitats d’assistència i de serveis mèdics, hem dissenyat un model de gestió sanitària propi adaptat al model de qualitat EFQM.

 

Un model basat en la gestió i en el seguiment dels processos, en la tecnologia aplicada als sistemes de diagnòstic, tractament, rehabilitació funcional i sistemes d’informació que ens permet dur a terme diferents fases del tractament sense transport previ de documentació amb independència d’on hagi estat realitzada la primera assistència.

 

El nostre objectiu és oferir serveis de qualitat que garanteixin una bona atenció als treballadors quan ens necessitin, tant en l’assistència d’urgència com en les visites successives si són necessàries, consultes amb els especialistes, rehabilitació i fisioteràpia.

 

El nostre equip s’esforça dia a dia per oferir un tracte personalitzat que agiliti la reincorporació dels treballadors accidentats en les millors condicions. Per a això Egarsat té un equip de professionals especialistes en salut laboral i amb gran experiència en processos de recuperació.

 

A més, Egarsat posa a disposició de les empreses les tècniques i els mitjans més innovadors per aconseguir la màxima eficiència i satisfacció en l’atenció sanitària dels nostres mutualistes. Col·laborem amb les principals societats científiques en l’àmbit nacional i europeu en els diferents camps de l’activitat assistencial en què participem.