Print

Foro de Actualidad Laboral 2015

A Egarsat treballem per mantenir-te permanentment actualitzat sobre totes aquelles qüestions que la normativa estableix en matèria laboral, amb la finalitat de facilitar-te la pràctica professional.

 

Per aquest motiu, tant si vas poder assistir a aquestes jornades com si no, et convidem a descarregar-te tota la documentació i legislació de referència dels temes tractats al XVI Fòrum d'Actualitat Laboral d'Egarsat:

  •  Pressupostos Generals de l'Estat 2015 LPGE

- Pensions públiques
 - Prestacions familiars
 - Cotitzacions socials
 - Interès legal del diner i interès de demora
 - Valors IPREM
 - Altres novetats

 

  • Reial decret 625/2014, de 18 de juliol, pel qual es regulen determinats aspectes de la gestió i control dels processos per incapacitat temporal els primers 365 dies de la seva durada.

 

  • Reial decret 637/2014, de 25 de juliol, pel qual es modifica l'article 23 del reglament general sobre cotització i liquidació d'altres drets de la Seguretat Social, aprovat pel Reial decret 2064/1995, de 22 de desembre.

 

  • Altres novetats legislatives:

- Llei de Mútues
 - Sistema de Liquidació Directa

 

Per descarregar documentació, fes clic aqui:

http://www.egarsat.es/docs/Foro_Actualidad_Laboral_2015.pdf

 

Sr. Juan Carlos Benito-Butrón Ochoa, Magistrat de la Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia del Pais Basc i professor de Dret del Treball de l'Escola Universitària de Relacions Laborals de la UPV/EHU

 

Sr. Manuel Gámez Orea,Inspector de Treball i Seguretat Social. Doctor en Dret.