Print

Ets empresari?

eres empresario

Egarsat compta amb un equip de professionals compromès i proper, que t'ofereix tots els recursos necessaris per a la tranquil·litat dels teus treballadors i també per a la teva. Treballem per a tu, oferint-te experiència en salut laboral, amb l'objectiu de proporcionar una assistència mèdica propera i de qualitat per als treballadors que ho necessitin. Però també treballem al teu costat, assessorant-te en els tràmits necessaris i en les prestacions, i col·laborant per ajudar-te a gestionar l'absentisme derivat de les baixes tant per contingència professional com comuna, oferint-te tota la informació que necessites per prendre decisions.

 

Disposem d'un sistema eficient i de qualitat certificat segons la norma ISO 9001:2008 en totes les àrees de l'entitat i centres assistencials propis, fet que suposa una garantia d'orientació a la millora de la nostra competitivitat dins d'una cultura de millora contínua per aconseguir una alta capacitat de resposta i satisfacció per als nostres clients.

 

A continuació et mostrem un resum de tot el que podem fer per tu.

Un model d'entitat descentralitzat, la qual cosa suposa un avantatge en la gestió administrativa duta a terme en les nostres diferents delegacions, estant molt prop quan ens necessites per a qualsevol tràmit, consulta o assessorament. Comptaràs sempre amb un gestor de servei que t'atendrà sempre que ho requereixis, comptant amb tot el suport de serveis centrals de l'entitat.

 • Gestió econòmica de les prestacions per incapacitat temporal per accidents de treball i malalties professionals.
 • Gestió econòmica de les prestacions per incapacitat temporal per contingències comunes (accident no laboral i malaltia comuna)
 • Seguiment dels processos de baixa, tràmit de proves complementàries, avanç d'intervencions quirúrgiques, propostes d'alta a la Inspecció.
 • Avaluació i gestió de les prestacions per incapacitat permanent
 • Tramitació de la prestació econòmica per risc durant l'embaràs i la lactància natural.
 • Tramitació de la prestació econòmica per la cura de menors amb càncer o una altra malaltia greu.
 • Assessorament i resolució de dubtes en relació amb les compensacions practicades en els documents de cotització per pagament delegat per la prestació d'incapacitat temporal
 • Assessorament en qüestions tècniques o legals en matèria de prevenció de riscos laborals.
 • Serveis assistencials propers i de qualitat que garanteixin una bona atenció als treballadors quan ens necessitin (assistència d'urgències, assistències mèdiques successives per a seguiment de l'accidentat en centres propis i concertats, consulta amb especialistes, rehabilitació i fisioteràpia).
 • Tracte personalitzat amb l'objectiu d'agilitar la reincorporació dels treballadors en les millors condicions comptant amb un equip de professionals altament qualificat, especialistes en salut laboral i amb gran experiència en processos de recuperació.
 • Sense llistes d'espera.
 • Telèfon d'assistència mèdica gratuït (SAM -24h/365).
 • Telèfon d'assistència des de l'estranger per als treballadors que necessiten desplaçar-se per motius laborals.
 • Accés a una àmplia xarxa de centres assistencials en àmbit estatal.
 • Transport sanitari per a trasllats necessaris derivats de l'assistència dels treballadors.
 • Dispensació de medicaments i material ortopèdic necessari.
 • Sol·licitud de farmacioles i reposicions de material de primers auxilis.
 • Instal·lacions sanitàries de primer nivell i accés a les unitats clíniques especialitzades, com el laboratori de biomecànica, unitat pionera a Espanya i referent en el sector.

Egarsat posa a disposició de les empreses les tècniques i els mitjans més innovadors per aconseguir la màxima eficiència i satisfacció en l'atenció sanitària dels nostres mutualistes. Col·laborem amb les principals societats científiques en àmbit nacional i europeu en els diferents camps de l'activitat assistencial en què participem.

 • Orientem l'activitat preventiva a les petites empreses i aquelles amb majors indicadors de sinistralitat a la millor incardinació en els programes preventius de les administracions competents per garantir el compliment de les normes, el seu bon funcionament i la millora de les condicions de treball, així com el manteniment de la competitivitat de les empreses.
 • Assessorem en les investigacions d'accidents de treball.
 • Organitzem un pla anual amb una selecció de cursos de formació i sensibilització en PRL.
 • Accés a materials divulgatius (fullets, cartells, monografies).
 • ILEA: lliurament d'un informe multimèdia anual a les empreses que hagin tingut més de 3 accidents laborals, que permet conèixer de manera integrada tota la informació en matèria d'incapacitat laboral i alhora forma part activa de la gestió de la sinistralitat laboral.
 • Informació anual sobre la campanya Bonus de prevenció: incentius per contribuir a la disminució i prevenció de la sinistralitat laboral segons el RD 404/2010, de 31 de març de 2010.
 • Accés al programa Reil·lusiona't: un programa de reincorporació sociolaboral per als accidentats que han quedat amb seqüeles, amb l'objectiu d'afavorir o facilitar la vida tant personal com professional tenint en compte la nova realitat.

Àrea Egarsat, extranet corporativa

 • Mitjançant claus d'accés prèviament assignades t'oferim informació sobre les llistes de baixes, altes, accidents sense baixa o pendents de comunicació oficial, etc
 • Servei d'avisos: recepció de notificacions sobre les baixes i altes dels treballadors de l'empresa, així com informació sobre el seguiment dels processos derivats de contingències comunes.
 • Accés a documentació d'ús més freqüent en l'àmbit sanitari, prestacions o afiliació per als tràmits que s'hagin de realitzar amb la mútua.

Informació puntual per estar sempre al dia:

 

 • Egarsat Respon: per a aprofundir en coneixements editem periòdicament un butlletí monogràfic sobre temes d'interès basats en la relació de la teva empresa amb Egarsat.
 • Egarsat Informa: perquè siguis el primer a conèixer allò que afecta el desenvolupament del teu treball, Egarsat envia per correu electrònic les novetats legislatives, actualitat laboral, resum de premsa de l'àmbit laboral...
 • Dossier d'Actualitat Laboral: per a mantenir-te al dia de la informació relativa a l'àmbit laboral publicada en els mitjans de comunicació més representatius, setmanalment rebràs per correu electrònic una síntesi de les notícies més destacades.
 • Balanç de serveis: t'informarem telefònicament sobre les baixes per CC i AT, així com de les altes dels teus treballadors. En el primer cas, amb la informació que des de la Mútua podem proporcionar-te respectant sempre la LOPD: data de les pròximes visites, pronòstic, data prevista de l'alta.
 • Jornades: invitació a jornades específiques amb experts ponents facilitant documentació de suport perquè puguis consultar-la quan ho requereixis.

 

Gestió de l'absentisme laboral: posem al teu abast eines per millorar la gestió de l'absentisme laboral (guia pràctica, calculadora de costos directes i indirectes, Absent-pro, baròmetres, etc.). Tot això disponible en un lloc web específic: www.absentismo.egarsat.es, amb molta més informació i recursos.

 

Calendari laboral autoemplenable perquè puguis personalitzar-lo per als teus diferents centres de treball.

Què opinen els mutualistes d'Egarsat

FOTO LUCANIA

 Dirección de RRHH

 

" Somos mutualistas de Egarsat desde hace más de 9 años, crecimos con ellos y seguimos haciéndolo, ya que, forman una parte muy importante de nuestra compañía. Tenemos depositada en ellos nuestra plena confianza. Día a día nos demuestran su auténtica dedicación y siempre están ahí presentes para ayudarnos."

Daniel_Villuendas

Daniel Villuendas, Director de RRHH

 

"Des de març de 2011, Egarsat és la nostra Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social. Per a mi és molt important saber que els nostres treballadors tenen garantida una assistència mèdica de primer nivell, tant a Espanya com en qualsevol part del món.  

 

Valoro especialment la proactivitat d'Egarsat en la gestió de l'absentisme laboral així com l'agilitat en informar-nos de canvis legislatius. Disposar d'aquesta informació ens facilita la presa de decisions.

 

La figura de l'interlocutor únic que tenim a la nostra disposició ens agilitza molt la gestió del dia a dia ja que permet la resolució de qualsevol cas amb gran rapidesa. L'agilitat és un dels valors més destacables d'Egarsat.

Vueling white

 

Sens dubte, Egarsat és una mútua propera, professional, que fa seus els temes que preocupen a Vueling i que, en definitiva, ens proporciona una gran tranquil.litat".

Foto Mateo Borras

Mateo Borràs, Corporate Vice President Recursos Humans

 

 

"Jo destacaria d´Egarsat sens dubte la proximitat, el tracte directe, la vocació de servei i la relació de confiança que s´estableix entre nosaltres i que ha fet possible que us considerem el nostre partner i treballem de forma conjunta.

 

També valorem el vostre programa d´Absentisme i el treball conjunt i continuat que fem en aquest camp. Aquesta tasca ens ha permès millorar molt la gestió de la presència i per tant optimitzar els nostres recursos".

descarga

 

unit4

Núria Civis i Balasch, Directora de Recursos Humans de Unit 4 Business Software

 

 

"Una empresa tan innovadora com la nostra, necessita una mútua moderna i innovadora i Egarsat ha complert amb escreix en aquest sentit.

 
 Malgrat la nostra dispersió geogràfica, el nivell assistencial d’Egarsat satisfà plenament les nostres necessitats tant des d’un punt de vista de proximitat com de qualitat assistencial. 
 

L’agilitat i tracte dels nostres interlocutors és un punt fort que tenim molt en compte".

logo

 

 

 

Gloria Bodelón Alonso como Directora de RRHH

images

“Som mutualistes d'EGARSAT des de l'any 2009, i durant aquest temps hem obtingut una resposta per part de la nostra mútua àgil, eficaç i sobretot, propera.

 

El nostre model d'entitat i la dispersió geogràfica que tenen els nostres treballadors no ha estat obstacle a l'hora d'apreciar una bona cobertura per part d'EGARSAT. 

 

Igualment la Gestió de l'Absentisme que promouen i la seva proactivitat per tractar-lo ens fan seguir confiant en ells".

rcp.031125-02

Mª Victoria de Argila, Gerent

Escudo_Club_de_Polo

 

"Fa més de 12 anys que Egarsat és la nostra mútua. M'agrada i tranquil.litza la seva proactivitat. Els meus interlocutors sempre es troben accessibles quan els necessito. Egarsat disposa de centres assistencials molt propers al Real Club de Polo de Barcelona el que ens garantitza una ràpida atenció mèdica.

 

A més d'aquesta proximitat també valoro la professionalitat del personal tant administratiu com sanitari.

 

Com a gerent del Real Club de Polo de Barcelona necessito disposar d'una visió global de l'absentisme i els informes d'Egarsat m'ofereixen aquesta visió i a més em quantifiquen el seu cost econòmic.  La jornada de sensibilitació als Comandaments intermitjos que hem rebut ha estat de gran ajuda i ens ha permès potenciar internament una millor gestió de l'absentisme".

FOTO AGUSTI LOPEZ

Agustí López Fito, Director Corporatiu de Recursos Humans Moventia

 

"Voldria significar la col·laboració que estem mantenint amb Egarsat en el nostre projecte MOVENTIA WELL amb l’objectiu de millorar la gestió de l’ absentisme a l’empresa reduint l’ impacte que això suposa.

 

 Egarsat ens està acompanyant en el desenvolupament de tot el projecte i ja n’estem copsant els resultats positius . També destacar la implicació en posar en marxa o reforçar aquells processos vinculats en el seguiment de les baixes i accidents, consultoria de gestió de llargues malalties, seguiment mensual, etc.

 

Valorem també la seva implicació i suport en fer extensiu aquest projecte en la nostra expansió geogràfica a nivell nacional".

LOGO MOVENTIA
foto DoloresBarroso

María Dolores Barroso, Manager Human Resources Spain/HR

Kautex

 

"En tots aquests anys de col.laboració estreta amb la seva entitat, m'agradaria destacar el lideratge de l'equip de Grans Comptes d'Egarsat. La participació activa en els nostres programes de gestió, així com el resultat obtingut del projecte "Absent-Well", han contribuit de forma visible en la millora de la comunicació i, conseqüentment, motivació dels nostres empleats.

 

 Els nostres indicadors d'absentisme han anat millorant significativament any rere any amb la posada en marxa de nous protocols, mesures, contra mesures i sessions de sensibilització impartides als nostres quadres de comandament.

 

Enhorabona per comptar amb un equip amb tant de talent."  

foto angeles

Angeles Hermoso, Directora RRHH de O2 Centro Wellness.

“A O2 Centro Wellness considerem que el servei que ofereix Egarsat es excel.lent, ràpid i molt professional.

 

Part del nostre equip tècnic s'ha rehabilitat a les seves instal.lacions i podem certificar que la cobertura és idònia, valorant sempre molt positivament el tracte rebut i les millores obtingudes durant el procés". 

logo O2 WELLNESS
antonio sanchez

Antonio Sánchez López, Human Resources Manager Industrie Ilpea España, S.A.

 

"És un luxe treballar amb uns col·laboradors externs, d'aquest nivell, com ho són els que conformen la plantilla d'Egarsat. L'ajuda que presten al
nostre Dpt. de RR.HH. és d'un alt nivell d'eficàcia i eficiència.

L'atenció personalitzada del servei, així com la dedicació, és d'un gran nivell. Estem encantats amb un partner així, seguirem col·laborant amb Egarsat".

Logo Galvarplast automotive

 

enric-argelagues

Enric Argelagues, Gerent

 

"Fa més de 6 anys que treballem amb Egarsat com a Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social. Un dels elements que valorem més positivament és el tracte personal i la interlocució diària que tenim amb els seus professionals. Aquesta agilitat ens permet fer un seguiment puntual dels temes en comú.

L’assessorament personalitzat, el nivell d’expertesa i l’excel·lència que demostren dia a dia encaixa molt bé amb els valors del Banc de Sang i Teixits, una empresa pública que té en el compromís amb les persones un dels seus pilars fonamentals."

logo banc de sang ok
foto

María Dolores Megías Jiménez, Directora de Serveis d'Organització i Recursos Humans

 

"A Egarsat trobem un aliat. Durant aquest temps de col·laboració ens han demostrat que podem comptar amb ells.
La dimensió de la nostra plantilla de treballadors fa que necessitem un proveïdor àgil i que aquest, ens garanteixi la màxima calidesa i rapidesa en les nostres gestions. Trobem en Egarsat aquest tipus de mútua, propera i àgil.

Coneixen bé el sector de l'Administració Pública. Els seus suggeriments en l'àmbit de l'Absentisme laboral ens ajuden i permeten adoptar noves pràctiques en aquest camp".

logo
12TopCableJun1817

Natalia Borràs, Directora de RRHH i Yesika Toribio, Tècnica RRHH.

 

“El grup Top Cable col·labora amb Egarsat des dels seus inicis empresarials i amb ells sempre hem trobat un aliat que ens ha ajudat en la nostra gestió diària del personal. Destacar el tracte proper dels seus tècnics, així com la seva flexibilitat i profesionalitat.

images

Volem emfatitzar el gran estudi realitzat sobre la Gestió de l'Absentisme. Tant les guies elaborades, que han estat autèntics llibres de capçalera, como les pautes i procediments que han estat posats a la nostra disposició, han permès una gran millora en els nostres resultats.”

foto rh dinacast

Eva Bría Flamarique, Responsable de RRHH

 

"Compromís, proximitat, atenció, assessorament, recolzament, innovació.... aquestes són les paraules que en venen al cap quan penso el que significa per a mi Egarsat.

Més de quinze anys  de col·laboració amb vosaltres fan que pugui expressar aquest valors que rebem tant per part del personal administratiu, gestors de servei, equips de metges, auxiliars, etc. que fan que la meva feina com a Cap de RRHH sigui més planera.

 

Destacar el vostre programa sobre l’absentisme, que ens ha fet veure diferents vessants per on podem millorar.

 

 

Gràcies a tots els que formeu part de l’equip Egarsat".

logo dinacast
foto sr rigau

Josep Rigau, Director de Recursos de Clínica de Girona

 

 

"Egarsat és un mútua molt propera.

 

 

Mantenim un diàleg fluid i àgil amb la delegació que ens permet gestionar cada cas de forma personalitzada.

 

 

Tenim tota la informació accessible a l'extranet Àrea Egarsat, el que ens ha  suposat una millora a l’hora de fer els comunicats dels accidents pel Delt@ o CoNTA a l’Autoritat Laboral.

 

L’assessorament en absentisme i els estudis de sinistralitat són un punt fort que nosaltres valorem molt positivament perquè ens ajuden a comparar els nostres resultats amb els del sector i a implementar mesures correctores".

logo clínica de girona
jovidir

Rossend Marquès, Director General

 

 

"Portem molts anys col·laborant amb Egarsat. La proximitat dels interlocutors i la qualitat assistencial també són un factor de pes per a JOVI.

jovilogo

 

Valorem molt positivament el seu acompanyament en la Gestió de l’Absentisme. L’any passat varem realitzar l’estudi Absent-Well i una sensibilització als comandaments intermedis.

 

 

Fruit de les conclusions de l’estudi, estem implementant nous protocols en la gestió de l’absentisme i ja n’hem pogut copsar els efectes positius".

 

 

 

IAS01_290

Martí Masferrer Mascort, Director de Recursos Humans

 

 

"Des de juny de l'any 2008 que l'Institut d'Assistència Sanitària té Egarsat com a Mútua Col·laboradora de la Seguretat Social. En aquest temps hem consolidat una excel.lent relació de col.laboració tant entre els professionals com institucional. La seva comprensió del món sanitari ha permès  l'IAS progressar com un Servei de Prevenció excel.lent".

IAS01_290

 

Sin título

Dolors Miranda, Directora de Prevenció de Riscos Laborals

 

 

"La nostra organització es caracteritza per una gran dispersió geogràfica i per un portafoli molt diversificat d’activitats, que fa necessari, per nosaltres, comptar amb proveidors i col.laboradors proactius, flexibles i amb capacitat de resposta.

LOGO IMAN

 

En aquest sentit, vull reconèixer i agrair la participació activa d’Egarsat per oferir-nos un servei personalitzat, pròxim i directe, facilitant informació, documentació, eines de gestió i assessorament especialitzat, per a la millora i control de les condicions de treball."

Teresa Garnica, HR Manager Gameloft Madrid 

LOGO GAMELOFT

“Voldria destacar d'Egarsat la rapidesa de resposta en els casos de baixes o accidents, el seguiment realitzat i la seva accesibilitat i proximitat, el que suposa un valor afegit important.” 

 

foto magrinya

Miquel Magrinyà, Director de Recursos de L’Òptica Universitària

 

Per a L’ÒPTICA UNIVERSITÀRIA treballar amb EGARSAT ha estat sempre un treball en equip.

 

A EGARSAT han sabut adaptar-se al nostre creixement i mantenir el nivell de servei a mesura que hem incrementat la nostra dispersió geogràfica.

 

El seu seguiment de les baixes i assessorament mèdic ens han permès gestionar amb eficiència el nostre personal".

logo optica universitaria
Imagen1

Genís Borralleras, Gerent

logo escorxador

 

"El que valoro d’Egarsat és que és una mútua molt propera i amb un tracte molt personalitzat. Conec personalment els seus interlocutors i confio plenament en la seva professionalitat.

 

El seguiment de les baixes d’accident tant des d’un punt de vista administratiu com mèdic és molt exhaustiu i rigorós.

 

Hem treballat conjuntament en la gestió de l’Absentisme duent a terme tots els plantejaments que ens han proposat, des de l’AbsentWell fins a la xerrada de comandaments. La implementació d’aquests plans ens han permès millorar la gestió de les persones i, per tant, incrementar la nostra productivitat.

 

 

Actualment informen dels accidents amb el volant electrònic i aconseguim que el coordinador mèdic d’Egarsat i el nostre metge d’empresa puguin gestionar els accidents des del seu inici."

foto

Marc Ordeix, Director de Recursos Humans

logo

 

" Vull destacar d’Egarsat que és una mútua que dóna un plus superior a l'estàndar. No només es preocupa dels meus treballadors i de la seva salut, sinó que em proporciona un assessorament a nivell de consultoria d’Absentisme.

 

Arran de l’estudi realitzat sobre el Benestar a la Feina hem establert una sèrie de plans d’acció encaminats a la millora en aquest camp."