Print

Contacte

Per rebre informació general sobre els serveis i prestacions d'Egarsat pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari. Cumplimenta es camps, i en breu ens posarem en contacte amb tu.
Si ja ets una empresa mutualista, un treballador associat o un col.laborador d'Egarsat, pots ajudar-nos a millorar amb els teus suggeriments i comentaris.
Atenció a l'usuari

Xarxa de delegacions administratives

Egarsat facilita als seus mutualistes i despatxos col.laboradors una xarxa de delegacions administratives que s'encarreguen de gestionar les prestacions econòmiques de la manera més personalitzada, dinàmica i eficaç i ofereixen el suport necessari en totes les qüestions relacionades amb la Seguretat Social, cotitzacions, sistema RED i Delta/CoNTA a través dels gestors de servei i de l'equip administratiu. Davant de qualsevol dubte, poden adreçar-se al seu interlocutor.

Xarxa de delegacions

 

Xarxa de centres assistencials

En cas de necessitat, Egarsat posa a disposició dels seus associats, una extensa xarxa assistencial.

Xarxa de centres assistencials

 

Serveis centrals Egarsat

En cas de necessitar contactar amb els serveis centrals de la mútua: 902 333 276.

 

Servei d'assistència mèdica (SAM) 24h/365

Per obtenir informació sobre l'accés als centres assistencials i primers consells d'actuació davant d'un accident de treball, està disponible el telèfon gratuït operatiu tots els dies de l'any: 900 333 276

 

Servei d'assistència des de l'estranger

En cas d'accident de treball de mutualistes desplaçats a l'estranger per motius laborals, Egarsat facilita el telèfon: +34 93 582 96 61.

 

Per a col.laboradors:

Egarsat posa a disposició dels despatxos professionals un servei de consultes per a col.laboradors sobre el col.lectiu dels autònoms relacionades amb la prevenció de riscos laborals, les cotitzacions i les prestacions: canalautonomo@egarsat.es