Print

XVI Fòrum d'Actualitat Laboral

XVFORUM_Barcelona

A Egarsat treballem per mantenir els nostres mutualistes i col·laboradors permanentment actualitzats sobre totes aquelles qüestions que la normativa estableix en matèria laboral i de Seguretat Social, amb la finalitat de facilitar-te la pràctica professional.
 
Per aquest motiu, ens complau convidar-vos a una nova edició del Fòrum d’Actualitat Laboral, on s'analitzaran les novetats legislatives incorporades per la Llei de Pressuposts Generals de l'Estat per a l'any 2015, així com altres modificacions i disposicions d'interès produïdes durant el 2014:

 

  • Pressupostos Generals de l’Estat 2015 LPGE

       - Pensions públiques
       - Prestacions familiars
       - Cotitzacions socials
       - Interès legal del diner i interès de demora
       - Valors IPREM
       - Altres novetats

 

  •  Reial decret 625/2014, de 18 de juliol, pel qual es regulen determinats aspectes de la gestió i control dels processos per incapacitat temporal els primers 365 dies de la seva durada.
  •  Reial decret 637/2014, de 25 de juliol, pel qual es modifica l'article 23 del reglament general sobre cotització i liquidació d'altres drets de la Seguretat Social, aprovat pel Reial decret 2064/1995, de 22 de desembre.
  • Altres novetats legislatives:

       - Llei de Mútues
       - Sistema de Liquidació Directa

 

Dates i Llocs

GIRONA
13 de gener 2015

TERRASSA
15 de gener 2015

LOGROÑO
15 de enero 2015

BARCELONA
22 de gener 2015

TARRAGONA
23 de gener 2015

SABADELL
26 de gener 2015

BILBAO
9 de febrer 2015

MURCIA
10 de febrer 2015

ALMERÍA
10 de febrer 2015

LUGO
25 de febrer 2015

 

Ponents

Barcelona, Terrassa, Sabadell, Girona, Tarragona I Madrid:

  Sr. Antonio Benavides Vico, membre del Cos Superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social, professor de la Universitat Ramon Llull i membre del Tribunal Laboral de Catalunya.

Logroño

 Sr. Ángel José Moreno Zapirain, Associat Principal de Garrigues Abogados y Asesores Tributarios, Inspector de Treball i Seguretat Social excedent.

Bilbao:

Sr. Juan Carlos Benito-Butrón Ochoa, Magistrat de la Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia del País Basc i professor de Dret del Treball de l'Escola Universitària de Relacions Laborals de la UPV/EHU

Murcia:

Sr. José Luján Alcaraz, Catedràtic de dret del treball i de la Seguretat Social de la Facultat de Ciències del Treball. President del Consell Econòmic i social de la Regió de Múrcia. Codirector de la Revista Repertorio Aranzadi Social.

Sr. Guillermo Rodríguez Iniesta, Professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat SOcial. Magistrat (supl.) del Tribunal Superior de Justícia de la Regió de Múrcia. Director Acadèmic de l'Escola de Pràctica Laboral. Coordinador de la Revista Derecho de la Seguridad Social.

Almería:

Sr. Manuel Gámez Orea, Inspector de Treball i Seguretat Social. Doctor en Dret.

Lugo:

Sr. Nicolás González Raposo, Cap de la Inspecció Provincial de Treball i Seguretat Social de Lugo.

 

Inscripcions

Places limitades. Per a assistir a aquest acte és imprescindible la inscripció. Per a més informació, contacteu amb Egarsat al 93 582 96 03 o por email a sgarcia@egrarsat.es (Sra. Silvia Garcia).


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació