Print

Sistema de Notificacions Telemàtiques de la Seguretat Social (NOTESS)

L’1 de gener de 2013 es va posar en marxa NOTESS, un nou sistema de comunicació de notificacions telemàtiques de la Seguretat Social que afecta tots els subjectes obligats a incorporar-se al sistema RED, les empreses creadas a partir de l’1 de gener de 2013 i compleixin els reguisits d’obligatorietat, i els RETA obligats a transmetre per sistema RED les dades referents als seus treballadors.

 

Egarsat, amb la participació de la Tresoreria General de la Seguretat Social i del Centre Metal•lúrgic de Sabadell, et convida a una jornada informativa durant la qual, de la mà de Marta Brull, Cap de Secció de l’Administració Electrònica de la Direcció Provincial de la TGSS de Barcelona, parlarem en profunditat d’aquest nou sistema (funcions, procés d’implantació, obligatorietat, suports…) i de les darreres novetats legislatives al respecte, així com resoldrem els posibles dubtes de als assistents.

 

A causa de l’interès de la temàtica, aquesta jornada es repetirà dos dies consecutius. Us podeu inscriure indistintament a la sessió que s’adeqüi més a la vostra agenda:

 

16 i 17 de maig de 2013
De 9.30h a 11.30h
Centre Metal.lúrgic de Sabadell
c/ Tres Creus, 66
08202 Sabadell

Agenda
- Benvinguda i presentació
- Novetats en les notificacions telemàtiques de la Seguretat Social
- Torn obert de paraula i resolució de dubtes

Ponent
Marta Brull
Cap de Secció de l’Administració Electrònica de la Direcció Provincial de la TGSS de Barcelona

Informació i inscripcions
Les places per a aquesta activitat són limitades.
Per a inscripcions i més informació: delesabadell@egarsat.es


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació