Print

Setmana Europea per a la Seguretat i Salut a la Feina

Setmana Europea per a la Seguretat i Salut a la Feina

Aquesta setmana, del 19 al 23 d’octubre, se celebra la Setmana Europea per a la Seguretat i la Salut a la Feina, una iniciativa promoguda anualment per l’Agència Europea per la Seguretat i la Salut a la Feina. Sota el lema “Feines saludables: gestionem l’estrès”, l’objectiu d’aquest any és donar a conèixer algunes eines existents per abordar l’estrès laboral, en el marc de conscienciar sobre la necessitat de garantir la prevenció de riscos laborals al lloc de feina.

 

Per promoure el coneixement tècnic i la sensibilització en aquest àmbit, durant aquests dies s’han programat, a tot el país i des de diferents organismes, múltiples activitats, entre les quals cine-fòrum, jornades tècniques, tallers i cursos, que inclouen una varietat d’activitats per a un públic divers, disposat a combatre l’estrès laboral.

 

Des d’Egarsat, en línia amb el nostre compromís amb la prevenció i de promoure uns entorns segurs i saludables, treballem per ser un dels organismes actius en la prevenció i la gestió dels riscos psicosocials entre els nostres mutualistes. I per això, hem programat diferents jornades, obertes a tots els mutualistes, l’objectiu del qual és explicar quines són les claus per afrontar l’estrès laboral:

 

Jornada sobre riscos emergents: Tècniques per afrontar l’estrès laboral

 
5/11/2015: Sant Cugat

26/11/2015: Abrera i Granollers

10/12/2015: Badalona

Per a més informació sobre aquestes i altres jornades, pots dirigir-te a la secció de “Jornades” de la web d’Egarsat, fent clic al següent enllaç: jornades

 

La gestió de l’estrès i els riscos psicosocials a la feina comporta, amb tota seguretat, un benefici per al treballador i per a l’empresa, aconseguint empreses més saludables i més competitives.


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació