Print

Pròxima substitució de Cat365 per CoNTA, el nou portal de notificació dels accidents de treball

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya informa que està ultimant la posada en marxa del seu nou portal de comunicació i notificació de treballadors accidentats (CoNTA)
per al proper 10 de desembre.

 

Aquest portal rellevarà l’actual sistema de notificació d’accidents a través del portal cat365, que deixarà de ser operatiu a partir del 4 de desembre. Així doncs, en aquesta data el portal cat365 quedarà inhabilitat definitivament com a portal per a la notificació d’accidents de treball.

 

A la web http://www20.gencat.cat s'oferirà informació actualitzada sobre el procés de posada en marxa de CoNTA i sobre la comunicació urgent d'accidents de treball entre els dies 4 i 9 de desembre.

 

Segons informa el Departament d’Empresa i Ocupació, aquest nou portal, CoNTA, suposa un salt endavant en la facilitat d’ús i agilitat, tant per a les empreses com per a les mútues i autoasseguradores, a l’hora de complir amb l’obligació legal de comunicar els accidents de treball a l'autoritat laboral.

 

El canvi de portal per a la noticificació de treballadors accidentats no afecta  l’extranet corporativa d’Egarsat, Àrea Egarsat ja que els arxius els exporta en el mateix format anterior de cat365.

 

MÉS INFORMACIÓ:

 


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació