Print

Nova publicació del Fem Magazine

Nova publicació del Fem Magazine

Egarsat ha llançat una nova publicació del FEM Magazine, la revista dedicada a la difusió, el coneixement i l'estudi del múscul que té per finalitat conscienciar la societat sobre la seva importància en la vida laboral i quotidiana, així com sobre la prevenció de les lesions musculars com a font de millora del benestar de les persones .

 

La revista, que és de caràcter anual, està editada pel Fòrum Egarsat del Múscul, plataforma formada pel Muscle Tech Network, la Fundació Futbol Club Barcelona i Egarsat, que té per objectiu de divulgar i compartir informació, consells i opinions sobre del múscul i el tendó.

 

Aquest nou número, el quart des del llançament de la revista, inclou interessants continguts entre els quals destaquen: una editorial a càrrec del jugador d'handbol del FC Barcelona Nikola Karabatic; un article científic sobre biomecànica elaborat pel Dr. Joaquim Chaler, Cap Clínic del servei de rehabilitació i biomecànica d'Egarsat, i un altre sobre el paper de les bases estructurals en la producció de lesions toves, escrit pel Dr. Ricard Pruna, metge del primer equip del Futbol Club Barcelona; entrevistes al jugador de bàsquet del FC Barcelona Juan Carlos Navarro, al Cap de la unitat del Grup d'Emergències  Mèdiques  dels Bombers de la Generalitat de Catalunya Miquel Vidal, a l'actriu Thaïs Blume, i a la triatleta instragramer Míriam Albero, totes elles centrades en l'activitat muscular en l'entorn professional. També inclou un espai dedicat a la nova secció del web del FEM i diferents articles i càpsules informatives sobre treball i nutrició.

 

El FEM Magazine 2014 ha estat presentat en el marc del VI Muscle Tech Network Workshop, una sèrie de jornades científiques al voltant del múscul que celebra anualment el Muscle Tech Network a Barcelona, juntament amb una altra novetat:  una nova secció a la web del FEM amb protocols de rehabilitació de lesions que inclou protocols propis de l'esport d'elit i de l'àmbit laboral il•lustrats amb vídeos i fotografies protagonitzats per jugadors dels primers equips de les s eces professionals del FCB i els seus fisioterapeutes. En aquesta nova secció han participat de manera molt directa els serveis mèdics d'Egarsat i el departament de prevenció de riscos laborals de la mútua.

 

portada revista FEM 4

Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació