Print

La Seguretat Social habilita nous serveis telemàtics per a autònoms

La Seguretat Social habilita nous serveis telemàtics per a autònoms

Amb l’objectiu de millorar dia a dia el seu servei, la Tresoreria General de la Seguretat Social ha ampliat les possibilitats que ofereix  el Sistema RED amb l’habilitació de dues noves funcionalitats per a treballadors autònoms. Concretament, ha incorporat per una banda la possibilitat de modificar dades de les cobertures per al proper any del Règim Especial de Treballadors per compte propi (RETA) i, per una altra, la de dur a terme la modificació de la seva activitat.

 

Sol·licitud de modificació de les dades de cobertura per al proper any

Aquest servei permet sol·licitar la modificació de les dades de cobertura d’Incapacitat Temporal, Accident de Treball/Malaltia Professional i Cessament d’Activitat per al proper any, així com la mecanització del canvi de Mútua a aquelles persones autoritzades amb un usuari del Sistema RED.

Les sol·licituds han de realitzar-se dins del període comprèsentre l’1 i el 30 de setembre de cada any. 

Tota anotació de canvi de cobertura i canvi de mútua ha d’anar sempre acompanyada de la  documentació que estableix la normativa ja que, en cas contrari, l’anotación podria quedar sense efecte. Al següent enllaç t’oferim més informació sobre el procés d’adhesió:  Com adherir-se a Egarsat

La nova funcionalitat, anomenada “Modificació de Cobertura per a l’any proper al RETA”, s’inclou dins dels serveis RED, a través de la pàgina web de la Seguretat Social. Trobaràs tota la informació al següent enllaç: Sol·licitud de modificació en la cobertura de contingències RETA

 

Modificació d’activitat

Mitjançant aquest servei, sempre dins del termini reglamentari, es pot corregir l’activitat econòmica de l’autònom anotada en cas que hi hagi un error, o bé modificar-la posteriorment per haver canviat la mateixa. La modificació tindrà efectes des del dia 1 del mes en què es realitzi. 

 

Descarrega't la informació aquí:


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació