Print

La Reforma Laboral: redacció final

JORNADA INFORMATIVA

La Reforma Laboral: redacció final

 

A finals d'aquest mes de juny, una vegada superats els darrers tràmits parlamentaris,quedarà aprovada la Llei de Mesures Urgents per a la Reforma del Mercat Laboral, que modifica i desenvolupa legalment aspectes destacats de la regulació inicial establerta el mes de febrer pel Reial Decret Llei 3/2012, entre ells els referents al nou contracte indefinit per a emprenedors, els procediments de regulació del treball, les deduccions fiscals i bonificacions de quotes, la ultraactivitat, la lluita contra l'absentisme o la distribució irregular de la jornada.

Egarsat ha organitzat diferents jornades informatives per analitzar, des d'un punt de vista pràctic, les diferents novetats incorporades.

PONENT

Sr. Antonio Benavides Vico, membre del Cos Superior d'Inspectors de Treball i Seguretat Social, professor de la Universitat Ramon Llull i membre del Tribunal Laboral de Catalunya.

 

DATES I LLOCS 

MADRID

6 de juliol 2012

 

GIRONA

9 de juliol 2012

 

BARCELONA

10 de juliol 2012

 

TERRASSA

12 de juliol 2012

 

SABADELL

12 de juliol 2012

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Places limitades. Per assistir a aquest acte és imprescindible la inscripció. Per a més informació, contacti amb Egarsat al 93 582 96 03.


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació