Print

L'Aplicació d'Egarsat "Coneixements Bàsics en Primers Auxilis", Premi a la Millor App Sanitària Clínica San Francisco

L'Aplicació d'Egarsat

L'aplicació "Coneixements Bàsics en Primers Auxilis", desenvolupada per la mútua d'accidents Egarsat, ha estat reconeguda pels internautes com la millor aplicació mòbil del sector socio-sanitari de 2014, dins del Premi Millor App Sanitària de la Clínica San Francisco.

 

L'App ha resultat premiada en la categoria de “Votació Popular”,  en la qual competia amb nou candidatures més, i està també entre les finalistes en la categoria "Jurat" del mateix reconeixement.

 

L'aplicació, que compta ja amb un total de més de 95.000 descàrregues, es va crear amb l'objectiu de proporcionar als seus usuaris coneixements bàsics en primers auxilis que permetin orientar en l'actuació davant de determinades situacions d'emergència. És de caràcter gratuït i està disponible per a smatphones amb compatibilitat Apple i Android.

 

"Coneixements Bàsics en Primers Auxilis", ofereix els seus continguts organitzats en 14 categories, que inclouen un total de 38 protocols d'actuació en primers auxilis. Una vegada l'usuari accedeix a la tipologia del problema, se li mostra una fitza final amb consells bàsics d'actuació, acompanyats d'imatges per a així facilitar la comprensió. A més a més, l'aplicació també compta amb un botó de trucada directa al 112.

 

El doctor Xavier Gassó, director del departament de Gestió Sanitària d'Egarsat, ha manifestat la seva satisfacció pel reconeixement. “Agraim enormement l'oportunitat que ens ha brindat la Clínica San Francisco per donar a conèixer aquesta App. Per a nosaltres és imporant constatar que està essent d'utilitat per a aquells qui la fan servir, i els resultats de les votacions així ho ratifiquen".

 

Per la seva banda, el director mèdic de la Clínica San Francisco, Jesús Saz, ha mostrat la seva satisfacció per la quanitat i qualitat d'Apps que s'han presentat a aquest concurs i ha recordat que "després de fer-se públic el nom de l'aplicació mòbil guanyadora de la categoria votació popular, en poques setmanes el jurat d'aquest premi donarà també a conèixer l'App guanyadora de la categoria jurat, per a la qual Egarsat està també entre les finalistes".

 

L'aplicación guanyadora és una de les tres que Egarsat ha posat a disposició als usuaris amb l'objectiu d'oferir eines d'utilitat a empreses mutualistes i a la societat. AIxí, ha desenvolupat també l'App "Absentismo y Competitividad", consistent en una aplicació multi-eina professional que ofereix als professionals dels recursos humans una solució per ajudar en la gestió de l'absentisme laboral i per incrementar la competitivitat de les empreses, i ‘Preven Game’, destinada a fomentar el coneixement i la sensibilització sobre els riscos laborals que comporten diferents professions.

 

Aquest guardó, impulsat per la Clínica San Francisco de León, va començar la seva trajectòria el 2012 i any rere any ha anat guanyant prestigi dins de l'àmbit de les noves tecnologies aplicades al sector sanitari. En l'edició de l'any passat, la categoria votació popular va ser per a "Pediatric Support" i la categoria jurat per a l'App "iDoctus".

 

Per a descàrregues de l'aplicació:
http://www.egarsat.es/Conocenos-mejor/Noticias-Egarsat/Egarsat-lanza-una-nueva-aplicacion-sobre-conocimientos-basicos-en-primeros-auxilios


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació