Print

Jornada Informativa: Com elaborar un Pla de Mobilitat

L’elevat nombre d’accidents laborals relacionats amb la seguretat vial que es produeixen anualment, posen de manifest la seva rellevància i incidència en l’entorn empresarial. Per aquest motiu, Egarsat, amb la participació del Col.legi de Graduats Socials de Barcelona, et convida a una jornada informativa en la qual t’explicarem, detingudament, com elaborar un Pla de Mobilitat eficaç a l’empresa.

A més a més, a l’acabar la jornada, et lliurarem un exemplar de la ‘Guía Práctica para elaborar un Plan de Movilidad’, publicació elaborada per Egarsat que té per objectiu facilitar el desenvolupament i implementació d’un Pla de Mobilitat a l’empresa a través d’unes pautes clares i organitzades, a més d’altres de suport per sol•licitar el Bonus en prevenció i del testimoni de destacades empreses del país.

La jornada se celebrarà presencialment a la seu del Col.legi de Graduats Socials de Barcelona, i serà retransmesa per videoconferència a les seus corporatives de Girona i Lleida del Col.legi de Graduats Socials.

 

21 de novembre de 2014
De 12.00h a 13.30h
 

Col·legi de Graduats Socials de Barcelona
C/ Còrsega 227
Barcelona
 

Agenda
- Benvinguda i presentació
- Guía Pràctica per a elaborar un Pla de Mobilitat
Oriol Samaranch, Tècnic en Prevenció d’Egarsat
- Torn de preguntes

 

Informació i inscripcions

Per a inscripcions, si us plau contacteu amb Judith Garcia per e-mail (jornadasgestpreven@egarsat.es) o bé truqueu al telèfon 93 582 96 16, indicant nom i cognoms, DNI, empresa, càrrec, e-mail i telèfon.
Les places per a aquesta activitat són limitades i s’atendran per ordre d’inscripció.


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació