Print

Els treballadors d'Egarsat recapten fons per Proactiva Open Arms

 

Sensibilitzats amb la important tasca duta a terme per l'ONG Proactiva Open Arms, els treballadors d'Egarsat van decidir que havien d'aportar el seu gra de sorra a la iniciativa. Per aquest motiu, van posar en marxa a nivell intern la campanya 'Repte 1.000', amb l'objectiu de recaptar 1.000 euros entre tots i lliurar-los a aquesta organització.

 

Proactiva Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre que es va crear amb la missió de rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Es dediquen a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al Mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú compte.

 

El repte es va superar gràcies a la gran solidaritat de l'equip de professionals d'Egarsat, que dins d'aquesta iniciativa, va organitzar esmorzars solidaris o intercanvi de fruita i llaminadures per una aportació voluntària, entre d'altres, per tal d'incrementar la quantitat recaptada.

 

La quantitat aconseguida, 1.387 euros, ha estat lliurada a l'ONG en el marc d'un esdeveniment organitzat per la Institució Familiar d'Educació amb motiu de la presentació de l'Aude, el nou projecte educatiu de la institució per al 2016-2020, i durant el qual Proactiva Open Arms va ser premiada per la seva tasca. Van fer lliurament de la donació, al voluntari i patró de vaixell de l’organització Fernando Pujol, el president d'Egarsat, Ramon Alberich, i la treballadora de l'entitat que va posar en marxa la iniciativa.

 


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació