Print

Els treballadors d’Egarsat participen a la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut

Els treballadors d’Egarsat participen a la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut

 

Entre els dies 1 i 23 de desembre, en el marc de la seva activitat en matèria de responsabilitat social corporativa, els treballadors d’Egarsat participaran en una nova edició de la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut.

 

Durant aquestes dates, i per setè any consecutiu, els empleats de la mútua faran les seves donacions de joguines, sempre tenint present que, tal i com sol·licita l’organització, han de ser nous i de caràcter no bèl·lic, així com preferentment no sexistes i de caràcter educatiu.

 

Les aportacions seran recollides als serveis centrals d’Egarsat a Sant Cugat, i a les delegacions de Sants i Diagonal Mar a Barcelona, Cornellà, Abrera, Terrassa i Sabadell, a més a la Clínica Sant Honorat, ubicada a la ciutat comtal.

 

La campanya de Creu Roja Joventut

Sota el lema ‘Els seus Drets en Joc’, Creu Roja Joventut ha posat en marxa la seva campanya anual de recollida de joguines amb l’objectiu de garantir el dret al joc a través de l’accés a joguines de la infància més vulnerable durant tot l’any. Els punts de recollida estaran situats a més de 350 localitats de tot el país, on més de 2.700 persones voluntàries s’encarregaran de recollir les aportacions dels ciutadans.

 

logo Creu Roja Joventut

Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació