Print

El 'Journal of Electromyography and Kinesiology' publica un article de biomecànica fruit de la feina liderada per Egarsat

El darrer 8 d'abril es va publicar l'article “Maximality of shoulder external rotation effort in patients presenting with work related injury: The clinical applicability of the DEC parameter”, el resum (abstract) del qual es pot consultar a http://authors.elsevier.com/sd/article/S1050641113000655.

 

La revista té un gran abast científic a nivell internacional. A l'article s'avalua un indicador (DEC) per mesurar la sinceritat de l'esforç i els resultats validen l'ús de les proves isocinètiques tant des de la perspectiva clínica com medico-legal. Els pacients presentaven alguna lesió en l'articulació de l'espatlla d'origen laboral i inclou una sèrie més llarga de pacients avaluats mitjançant proves de dinamometria isocinètica, acreditant la seva utilitat i validesa.

 

La feina ha estat liderada pel Dr. Quim Chaler junt amb l'equip format pels Drs. Eduard Pujol, Carme Unyó, Roser Garreta i altres col·laboradors externs.


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació