Print

El Fòrum Egarsat del Múscul presenta un vídeo amb consells per prevenir lesions de la mà de destacats jugadors del FC Barcelona

videoFEM

 

El Fòrum Egarsat del Múscul ha presentat, en el marc del IV MuscleTech Network Workshop celebrat a l'estadi del Futbol Club Barcelona els dies 2 i 3 d'octubre, un vídeo divulgatiu en el qual, destacats jugadors de les diferents seccions del Barça com són Carles Puyol (FC Barcelona), Jordi Torras (Futbol Sala FCB Alusport), Juanín García (Handbol - FCB Intersport), Aitor Egurrola (hoquei sobre gespa - FCB) o Victor Sada (Bàsquet - FCB Regal), ofereixen consells sobre com prevenir les lesions musculotendinoses i garantir un estil de vida saludable. Com a exemple d'esforç, superació i talent, el seu testimoni és d'extraordinària utilitat per conscienciar la societat sobre la importància de la salut muscular.

 A més, el vídeo ofereix interessants dades de l'àmbit laboral. Així, s'apunta que a Espanya es produeixen 1,2 milions de accidents laborals l'any, des dels quals 500.000 són baixa laboral amb una durada mitjana de 30 dies aproximadament, o que l'absentisme al país se situa en 84 hores per treballador i any, essent 55 degudes a incapacitat temporal. Amb tot això, el cost de la incapacitat temporal a Espanya és de 8.070 milions d'euros a l'any, dels quals 1.409 corresponen a lesions osteomusculars.
 
 

Divulgar coneixement sobre el múscul i el tendó

Aquesta iniciativa, s'emmarca en un dels objectius principals del FEM, plataforma integrada per Egarsat, la Fundació Futbol Club Barcelona i la plataforma MuscleTech Network, que és el de divulgar i compartir informació, consells i opinions sobre la importància del sistema musculotendinós i de com prevenir possibles lesions. A partir dels avenços i innovacions científiques i de l'experiència desenvolupada des de les línies de recerca de MuscleTech Network, la plataforma pretén difondre globalment i ajudar a crear consciència sobre la necessitat de prevenir lesions musculars en altres àmbits com el laboral o el quotidià, sobre seus possibles tractaments i la recuperació.

 

Visualitzar vídeo FEM


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació