Print

Egarsat, premiada pel Fòrum PRL de Foment del Treball

Egarsat, premiada pel Fòrum PRL de Foment del Treball
  • La mútua ha estat distingida en la I Edició dels Guardons a les Millors Pràctiques del Sector de la PRL
  • Ha rebut el Premi per les seves publicacions sobre seguretat viària i mobilitat
  • També li ha estat concedida una Menció per les apps desenvolupades sobre prevenció de riscos laborals i gestió de l'absentisme

 

Egarsat ha estat premiada en la I Edició dels Guardons a les Millors Pràctiques del Sector de la PRL, atorgats pel Fòrum de Prevenció de Riscos Laborals de Foment del Treball.
 
Egarsat ha rebut el premi en la categoria Assessorament, pel desenvolupament de dos de les seves publicacions: la 'Guia pràctica per elaborar un pla de mobilitat', que facilita l'impuls i implementació de plans de mobilitat a les empreses; i la guia '40 consells per a treballadors que es desplacen’ que, dirigida tant a directors de recursos humans com a treballadors amb mobilitat, ofereix consells per gestionar adequadament els desplaçaments per motius laborals.
El Jurat també ha concedit una Menció a Egarsat en la categoria de Promoció, pel desenvolupament de les seves tres aplicacions sobre prevenció de riscos: 'Prevenció Game', que fomenta el coneixement preventiu als treballadors de forma entretinguda i lúdica; 'Primers Auxilis', que proporciona als usuaris coneixements bàsics en primers auxilis; i 'Absentisme i Competitivitat', que ajuda els responsables de recursos humans de les empreses en la gestió de l'absentisme laboral.
 
Amb aquests nous premis, el Fòrum PRL de Foment vol reconèixer públicament la innovació i les millors pràctiques realitzades per empreses del sector de la prevenció de riscos laborals, que hagin desenvolupat accions orientades als seus clients i/o associats contribuint a la millora de la seguretat i salut laboral.
 
La decisió final dels premis ha estat presa per un Jurat format pels membres de l'Òrgan Directiu del Fòrum de PRL, després de l'estudi i la valoració de totes les candidatures presentades. La comunicació del veredicte i lliurament de reconeixements ha tingut lloc a la seu de Foment del Treball, en el marc d'una jornada durant la qual s'han donat a conèixer els principals aspectes de l'Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2015-2020 i el Marc Estratègic Català de Seguretat i Salut Laboral 2015-2020. El president d'Egarsat, Antoni Capella, ha rebut el Premi en representació de l'entitat. 


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació