Print

Egarsat premia la tasca preventiva de les empreses mutualistes sense accidents

Egarsat premia la tasca preventiva de les empreses mutualistes sense accidents
  • La mútua ha concedit el ‘Diploma d’Accident 0’ a les companyies sense cap accident de treball durant el 2016

 

  • La promoció de la prevenció és clau per obtenir bons resultats i garantir la competitivitat de les empreses

 

Egarsat ha reconegut la tasca preventiva de les empreses mutualistes del territori nacional que no han sofert cap accident durant l'any 2016. Les companyies han estat acreditades amb un Diploma d'Accident 0, distingint així la seva activitat preventiva i sense sinistralitat laboral i acreditant, d'aquesta manera, l'obtenció de resultats immillorables en prevenció de riscos laborals.

 

Com a part de la seva acció protectora, la mútua ha ofert suport a les empreses per aconseguir aquest objectiu des del departament de Gestió Preventiva durant tot l'any a través de visites, campanyes, jornades de sensibilització o projectes de caràcter pràctic i útil per a respostes a les noves necessitats de les empreses i treballadors.

 

La promoció de la prevenció de riscos ajuda a la disminució de la sinistralitat i de l'absentisme i, en conseqüència, repercuteix positivament a la competitivitat de les empreses. Algunes de les companyies premiades han estat reconegudes en més d'una ocasió per no haver sofert cap contratemps. Aquest fet és significatiu, ja que posa de manifest el canvi cultural empresarial, en el qual es comença a assumir la prevenció i la gestió de les persones com una evolució dirigida a ajustar-se a les noves necessitats de les companyies i dels seus treballadors.

 

La prevenció resulta clau, entre uns altres, ja que el benestar dels treballadors depèn en bona mesura de l'adaptació de les condicions de seguretat i salut de la població laboral activa als nous riscos que van sorgint, tals com les noves tecnologies, els riscos psicosocials o l'envelliment.

 

Amb aquesta iniciativa, la mútua vol animar les empreses guardonades a seguir en aquesta bona línia d'actuació.


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació