Print

Egarsat participa al VI Muscle Tech Network Workshop

Egarsat participa al VI Muscle Tech Network Workshop

Durant les jornades, Egarsat ha presentat les diferents novetats en relació amb el Fòrum Egarsat del Múscul.

 

Egarsat participa, un any més, al Muscle Tech Network Workshop, que celebra la seva sisena edició.

 

Aquest any, les jornades tenen lloc durant els dies 13 i 14 d'octubre a la sala Auditori del FCBarcelona i centren el seu contingut en la investigació de les lesions isquiotibials. El seu objectiu és fer arribar al públic interessat els resultats en investigació mèdica i mostrar l’aplicació del coneixement a la pràctica clínica en el tractament de lesions de múscul i tendó.

 

De la mà del director de Gestió Sanitària d'Egarsat, el Dr Xavier Gassó, l'entitat ha estat present en l'obertura del Congrés a través del Fòrum Egarsat del Múscul (FEM), una plataforma independent formada pel Muscle Tech Network, la Fundació Futbol Club Barcelona i Egarsat, la finalitat de la qual és divulgar i compartir informació, consells i opinions sobre la importància del sistema muscular i de com prevenir possibles lesions. Durant la seva intervenció, el Dr Gassó ha destacat especialment la importància del coneixement i la innovació en aquest camp, com a claus per ajudar a canviar els hàbits i reduir els accidents en l'àmbit laboral.

 

També ha estat, aquest esdeveniment, el marc en el qual Egarsat ha presentat les darreres novetats del FEM, que se centren d’una banda, en els avenços del web del FEM i, de l'altra, en el llançament del quart número de la revista Fem Magazine.

 

El web del FEM compta amb una nova secció de protocols de rehabilitació de lesions on es podran consultar protocols propis de l'esport d'elit i de l'àmbit laboral mitjançant la visualització de diferents vídeos i fotografies que tenen com a protagonistes els jugadors dels primers equips de les diferents seccions professionals del FCB (futbol i futbol sala, hoquei, handbol i bàsquet) així com als seus fisioterapeutes, on també han participat molt activament els serveis mèdics d'Egarsat i el departament de prevenció de riscos laborals de la mútua.

 

El Fem Magazine, per la seva banda, té com a missió educar i divulgar coneixement sobre el sistema muscular, així com conscienciar la societat sobre la seva importància en la vida laboral i quotidiana, i sobre la prevenció de les lesions musculars com a font de millora del benestar de les persones. En aquesta edició la revista recull, entre d'altres, una editorial a càrrec del jugador d'handbol del FC Barcelona Nikola Karabatic; un article científic sobre biomecànica elaborat pel Dr Joaquim Chaler, Cap Clínic del servei de rehabilitació i biomecànica d'Egarsat, i un altre sobre el paper de les bases estructurals en la producció de lesions toves, escrit pel Dr Ricard Pruna, metge del primer equip del Futbol Club Barcelona; entrevistes al jugador de bàsquet del FC Barcelona Juan Carlos Navarro, al Cap de la unitat del Grup d'Emergències Metges dels Bombers de la Generalitat de Catalunya Miquel Vidal, a l'actriu Thaïs Blume, i a la triatleta instragramer Míriam Albero, totes elles centrades en l'activitat muscular en l'entorn professional. També inclou un espai dedicat a la nova secció del web del FEM i diferents articles i càpsules informatives sobre treball i nutrició.

 

Inauguracion VI MTN Workshop 11
Inauguracion VI MTN Workshop 10

 

Per a més informació: www.fem.egarsat.es


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació