Print

Egarsat organitza esmorzars de treball sectorials per assessorar en matèria de prevenció de riscos

Egarsat sectorial terrassa

Conèixer les obligacions de l'empresari en matèria de prevenció de riscos laborals i dur a terme una bona tasca preventiva en tot moment és fonamental a l'hora d’evitar accidents de treball.

Per aquest motiu, i donada l'especificitat d’aspectes a tenir en compte en funció de l’activitat de l’empresa, Egarsat ha programat, durant aquest any 2013, una sèrie d'esmorzars dirigits als sectors hostaleria, comerç i indústria, amb el objectiu d’informar l'empresari de tot allò que ha de tenir en compte en prevenció de riscos.

La primera sessió, que s’ha celebrat aquest matí a Terrassa (Barcelona), orientada a comerç i indústira amb la participación de Fislac Assessors (un dels despatxos professionals que col•laboren amb l’entitat), ha comptat amb petites i mitjanes empreses de Terrassa i Rubí. Durant la sessió, s’ha ofert información i assessorament específic sobre les obligacions de l’empresa i l’esmpresari en PRL, posatn especial èmfasi en els accidents de treball i malalties professionals i la importancia de dur a terme una bona investigación i determinació de causes, així com de tenir, arribat el cas, un protocol d’actuació prestablert i conegut per l’organització.


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació