Print

Egarsat llança una nova aplicació sobre coneixements bàsics en primers auxilis

Conocimientos_basicos_primeros_auxilios_home

La mútua d'accidents Egarsat ha desenvolupat una nova aplicació gratuïta per a dispositius mòbils destinada a proporcionar als seus usuaris coneixements bàsics en primers auxilis.

 

La nova app d'Egarsat ofereix, mitjançant un ús senzill i intuïtiu, informació de primers auxilis dividida en 14 categories, organitzades per ordre alfabètic que inclouen un total de 38 protocols d'actuació. Per facilitar i agilitzar al màxim l'accés a la informació en caso de necessitat, a més de l'índex la mútua ha inclòs un complert buscador per paraules clau.

 

Una vegada localitzada la tipologia de problema, l'usuari obté una fitxa detallada amb els consells bàsics d'actuació, així com infografies i/o imatges de suport per a una millor comprensió de la solució indicada. Addicionalment, està a disposició informació complementària per a cada cas, mitjançant l'accés a la definició ('què és') i els símptomes que identifiquencada situació. De la mateixa manera, cal destacar la possibilitat que ofereix aquesta pràctica aplicació de trucar directament al 112 en cas d'emergència.

 

És important disposar de coneixements bàsics de primers auxilis davant determinades situacions, es tracti d'una emergència extrema o d'una determinada lesió davant la qual es desitgi minimitzar les seqüeles. “La proliferació en l'ús dels smartphones –afirma- ens ha ha ofert una oportunitat inmillorable per difondre aquests coneixements bàsics, que tan importants poden ser en determinats casos, i fer-los accessibles en qualsevol lloc i moment”.

 

Aquesta és la primera de les aplicacions que llança l'entitat, fidel als valors d'innovació i de millora contínua que guien el rumb de la seva activitat al servei dels mutualistes. Pot ser utilitzada tant des de smartphones com des de tablets compatibles amb els sistemes operatius iOS (Apple) i Android i no té cap cost per a l'usuari.

 

 

la foto1

 

la foto3

 

la foto4

 

la foto5

 

la foto6

   

 

 

Descarrega-te-la en un sol click:

    

   

 

 


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació