Print

Egarsat llança la primera app multi-eina sobre absentisme laboral i competitivitat

  • L’aplicació és gratuÏta i recull tres eines: una guia pràctica per a la gestió de l’absentisme laboral, dues calculadores de costos de l’absentisme a l’empresa i una  per elaborar i gestionar calendaris laborals
  • Incorpora normativa jurídica de suport en matèria d’absentisme, actualitzada i validada  per la consultora PWC
  • Està orientada als responsables de recursos humans i és apta per a dispositius mòbils (tablet i smartphone) amb compatibilitat iOS  i Android

         

app_absentismo_smartphone_tablet

La mútua d’accidents Egarsat ha desenvolupat una nova app gratuïta per a smartphones i tauletes amb compatibilitat Apple i Android que té per objectiu oferir als professionals dels recursos humans una solució que els ajudi en la gestió de l’absentisme laboral i a incrementar la competitivitat de les seves empreses, essent la primera multi-eina que ofereix una mútua sobre aquesta temàtica.

 

La nova aplicació, anomenada ‘Absentisme i Competitivitat’ inclou tres eines:

  • una guia pràctica per a la gestió de l’absentisme laboral: recull una relació de les diferents polítiques que poden dur-se a terme des de les empreses en gestió de l’absentisme, des de la incorporació d’un treballador fins a l’extinció del contracte, agrupades en set tipologies. Ofereix un total de 40 solucions. Totes les propostes han estat complementades amb normativa jurídica de suport, que ha estat actualitzada i validada per la consultora PWC.

 

  • dues calculadores (una dels costos derivats de la incapacitat del treballador i una altra del cost global estimat de l’absentisme a l’empresa): permeten determinar els costos de manera senzilla gràcies a un indicador que orienta en els diferents passos a seguir. Els resultats obtinguts poden ser desats en carpetes personalitzables.

 

  • creació i gestió de calendaris laborals: l’usuari pot crear, de manera àgil, calendaris laborals personalitzats podent, per exemple, cercar en quines localitats és festiu una data concreta.

 

Aquesta app sobre absentisme és la darrera de les novetats que la mútua ha creat per facilitar a les empreses la gestió de l’absentisme laboral. Se suma, d’aquesta manera, a dos estudis previs sobre absentisme, una extensa guia pràctica per a la gestió de l’absentisme, una calculadora digital dels costos derivats de l’absència dels treballadors, una eina de contrastació estadística que permet a l’organització conèixer la situació dels treballadors amb relació a l’absentisme laboral i una guia de bones pràctiques en absentisme i competitivitat, posades a disposició de mutualistes i col•laboradors per l’entitat els darrers anys.

 

A més a més, l’app arriba uns mesos després de l’aplicació que la mutua d’accidents va crear per oferir  consells d’actuació en matèria de primers auxilis i en cas d’accident laboral, que ha aconseguit ja més de 52.000 descàrregues i una molt bona acollida entre els usuaris.

 

‘Absentismo y Competitividad’, per a mòbils i tauletes amb compatibilitat Apple i Android, pot descarregar-se gratuïtament als links inclosos al final d'aquesta pàgina.

 

la foto1

 

 

IMG_03

 

la foto2
IMG_04

Descarrega-te-la en un sol click:

 

Versió per a Smartphone:

qr_google_absent_smartphone.php
qr_apple_absent_smartphone.php

Versió per a Tablets

QRAndrioid_APP_Absentismo
QRiOS_APP_Absentismo

 

   
   

Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació