Print

Egarsat desenvolupa una app amb consells per a treballadors que es desplacen

Egarsat desenvolupa una app amb consells per a treballadors que es desplacen

• L'aplicació, anomenada 'Viajar Seguro', posa a l'abast de l'usuari les recomanacions recollides en la publicació '40 consells per a treballadors que es desplacen', editada per Egarsat

• Disponible en cinc idiomes, està dirigida a directors de recursos humans i a qualsevol treballador que utilitzi mitjans de transport per motius laborals

 

Egarsat ha desenvolupat una nova aplicació, de caràcter gratuït, que ofereix una guia amb 40 bones pràctiques dirigides a aquells professionals que es desplacen per motius laborals. A l’app, anomenada 'Viajar Seguro', es recullen les recomanacions ofertes a la guia '40 consells per a treballadors que es desplacen' que ha editat la mútua, amb l'objectiu que l'usuari pugui tenir-les més fàcilment a mà, especialment quan es troba en situació de desplaçament.

 

L'app es dirigeix tant a directors de recursos humans com a qualsevol treballador que utilitzi mitjans de transport per motius laborals. Aborda des d'aspectes de gestió organitzativa fins a aquells pròpiament preventius com són la seguretat, la higiene i bons hàbits, l'ergonomia i temes psicosocials, oferint una visió integral.

 

Tal com explica la cap de gestió preventiva d'Egarsat, Raquel Sellarès, "com a mútua dedicada, entre d'altres, a la sensibilització en prevenció de riscos laborals, amb aquesta app volem oferir consells saludables dirigits a garantir que els desplaçaments de caràcter laboral es duguin a terme en un marc de benestar, i que la recuperació després de la tornada sigui més ràpida i complerta".

 

L'aplicació es divideix en dues parts: una primera dedicada específicament a aquells desplaçaments que no impliquen canvi de domicili, aplicable tant en el cas de viatges de curta com de llarga durada; i una segona, a aquells que impliquen trasllat de la llar (o expatriats).

 

Així mateix, s'estructura en cinc grans àrees: gestió empresarial, seguretat, bons hàbits o higiene, ergonomia i psicosociologia, amb la finalitat de reflectir els àmbits de la prevenció de forma complementària a la gestió empresarial davant els viatges. És a dir, com ajudar les empreses amb els tràmits dels desplaçaments de la seva plantilla des de diferents aspectes.

 

L'aplicació està disponible en 5 idiomes: anglès, castellà, català, èuscar i gallec. A més, com a complement de servei dirigit als mutualistes de l'entitat, té una secció on poden consultar-se les delegacions assistencials i no assistencials d'Egarsat tant per municipi com per proximitat. També compta amb un apartat de contacte des del qual es poden enviar suggeriments i un altre amb eines de caràcter complementari, elaborades per la mútua, com són la 'Guia pràctica per elaborar un pla de mobilitat', l'aplicació sobre coneixements en prevenció de riscos 'Prevenció Game 'o la dedicada a oferir coneixements sobre primers auxilis.

 

app 40 CONSEJOS cat

 

Descarrega l'App aquí:

Android:

Android

 

 iOS (Apple):

 

Apple

Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació