Print

Egarsat agrega la Clínica Sant Honorat

Egarsat agrega la Clínica Sant Honorat
  • El centre reforça els serveis d'assistència a mutualistes d'Egarsat i Maz
  • Amb aquest canvi s'ha aprovat, per al centre, una inversió destinada a continuar reformant les instal·lacions i invertir en nous serveis

 

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha aprovat el canvi d'adscripció de la Clínica Sant Honorat, situada a l'avinguda del Tibidabo de Barcelona. El centre sanitari, construït en el seu moment per la Mútua de forners de Catalunya i gestionat per la Mútua MAZ des de l'absorció de la primera, s'adscriu a Egarsat a partir del mes d'abril, i anirà assumint progressivament gran part de l'activitat assistencial duta a terme per Egarsat en altres centres de Catalunya.

La Clínica Sant Honorat reforçarà la xarxa de serveis a disposició dels mutualistes d'Egarsat, especialment els de l'àrea metropolitana de Barcelona. Així mateix, continuarà donant servei als treballadors de les empreses associades a MAZ a Catalunya.

Amb el canvi de titularitat, s'ha aprovat també una inversió que permetrà emprendre noves reformes de les plantes d'hospitalització i altres serveis, complementàries a les ja realitzades amb anterioritat per MAZ.

Aquesta inversió farà possible la millora i ampliació dels serveis de què disposa actualment, que inclouen tant l'activitat hospitalària com quirúrgica de traumatologia, consulta externa, atenció d'urgències d'aquesta especialitat 24 hores i serveis de radiodiagnòstic convencional. Els nous serveis que es posaran en funcionament seran els de ressonància magnètica nuclear, tomografia axial computeritzada i ecografia. D'altra banda, s'instal·larà un nou centre de rehabilitació especialitzat. També serà traslladat a la Clínica el laboratori de biomecànica d'Egarsat que, igual que el de l'Hospital MAZ a Saragossa, són referents en la matèria a nivell nacional.

Els presidents de les dues mútues, Jose Carlos Lacasa, de MAZ, i Antoni Capella, d'Egarsat, han destacat que el canvi d'adscripció d'aquest centre ha estat possible gràcies a l'excel·lent relació que mantenen les dues entitats en el marc de Suma Intermutual, el que permet col·laborar a través dels seus centres a tot Espanya. Gràcies a aquesta col·laboració, afirmen, a més de garantir un òptim servei hospitalari en l'àmbit dels accidents i malalties derivades del treball, podran dur a terme un major seguiment de la contingència comuna de les empreses mutualistes, amb l'objectiu de contribuir a la millora dels seus índexs d'absentisme laboral.

 

clínica sant honorat

Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació