Print

Egarsat Prevenció, Prevenna i Grupo Preving s’uneixen per conformar un grup líder en prevenció de riscos laborals

  • L’operació obeeix al disposat per la Llei de Mútues, Llei 35/2014, que obliga les mútues a desprendre’s de les seves societats dedicades a la prevenció de riscos laborals abans del 30 de juny de 2015

 

Grupo Preving, Prevena i Egarsat Prevenció, empreses dedicades a la prevenció de riscos laborals líders a les seves respectives zones d’implantació -Grupo Preving a la meitat sud d’Espanya, Prevenna a Navarra i Egarsat Prevenció a Catalunya- han decidit unir els seus projectes per formar un gran grup nacional especialista en prevenció.

 

El resultat és un grup amb una dilatada experiència en el sector de la prevenció, una facturació de 40 milions d’euros, més de 700 treballadors, 43 delegaciones i 26 unitats mòbils a tota Espanya per donar servei a 40.000 empreses amb una població protegida de 400.000 treballadors.

 

Amb aquesta operació, es garanteix l’escala, experiència i solidesa financera necessàries en un mercat en procés de reordenació, així como poder dur a terme un ambiciós pla de creixement.

 

Continuïtat, creixement i presència nacional

 
El nou projecte és, sens dubte, un salt endavant per a Egarsat Prevenció i tots els seus col•laboradors i clients. Per una banda, permet formar part d’un ambiciós projecte dotat d’una forta solidesa econòmica i potencial de creixement amb una continuïtat de model, persones, centres de treball i marca, constituint un grup global que afavoreix l’escalabilitat i la cobertura. Per altra banda, Earsat Prevenció es manté com a entitat local, garantint el servei adaptat a la idiosincràcia de la zona i la solidesa suficient per potenciar el seu creixement i expansió.

 


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació