Print

Egarsat Informa: Els becaris universitaris que estiguin realitzant pràctiques acadèmiques externes retribuïdes podran regularitzar la seva situació a la Seguretat Social fins al proper 30 de setembre.

 

 

Segons la Resolució de 19 d'agost de 2013 de la Tresoreria General de la Seguretat Social, publicada divendres passat en el BOE.

 

La Seguretat Social ha obert uns terminis extraordinaris perquè els becaris universitaris que estiguin realitzant pràctiques acadèmiques externes i reuneixin els requisits i condicions previstes en el RD 1493/2011, de 24 d'octubre, puguin regularitzar la seva situació en matèria d'enquadrament i cotització, com a conseqüència de la sentència de la sala tercera del Tribunal Suprem del 21 de maig, publicada el 28 de juny de 2013 en el BOE i que va anul·lar el Reial decret 1707/2011, de 18 de novembre, que regulava les pràctiques acadèmiques externes dels universitaris.

 

 

Així doncs, fins al proper 30 de setembre es podran presentar les altes, i si escau les baixes, en el Règim General de la Seguretat Social, d'aquells estudiants pels quals es considerin obligatòries les altes des del dia 28 de juny de 2013.

 

 

Paral·lelament, s'autoritza efectuar l'ingrés de les quotes corresponents als mesos de juny a agost, fins al proper 31 d'octubre.

 


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació