Print

Col.laboració amb la Campanya de Joguines de la Creu Roja Joventut

En el marc de les accions de la nostra Responsabilitat Social Corporativa, Egarsat ha organitzat la III Campanya de Navidad - Recolecta de joguines noves en col.laboració amb Creu Roja Joventut ( http://lajoguinaeducativa.com/ ).

 

El període de la Campanya d'enguany per a tots aquells que vulguin aportar el seu granet de sorra, serà  3 al 28 de desembre a les nostres delegacions de:

 

  • Sant Cugat - Seu Central
  • Cornellà
  • Sabadell
  • Terrassa

 

Es recullen joguines noves per estrenar perquè tot nen i nena es mereix jugar de la mateixa frma: no pot haver infància de primera i de segona. Els nens i nenes pertanyents a families desafavorides i amb escassos recursos econòmics han de poder gaudir de joguines de qualitat, tant perdagògicament com materialment parlant.

 

La selecció d'una joguina adquireix gran importància en tant que compleix una funció educativa. Per aquest motiu la campanya es basa en la importància educativa de la joguina tenint en compte els aspectes perdagògics: joguina educativa, no bèlica i no sexista.

 

Esperant poder portar la felicitat a moltes llars necessitades, agraïr-vos per endavant el vostre esforç i contribució en aquesta campanya solidària.


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació