Print

Àrea Egarsat

logo area egarsat ok

Àrea Egarsat, és l'extranet corporativa de la mútua.

Un espai per a les empreses mutualistes, assessors laborals i centres concertats destinat a facilitar la gestió i els processos de comunicació. 

Un lloc per a compartir, organitzar la informació i accedir als serveis de valor afegit que et proporciona Egarsat.

 

 

Aquests són alguns dels avantatges de la plataforma:

 

  • Accés a les novetats i informacions de l'entitat.
  • Accés a la informació personalitzada: relació de baixes en curs, relació de baixes produïdes en un periode, relació d'altes, relació d'accidents sense baixa pendents de comunicació oficial, accidents sense baixa en un periode, etc.
  • Gestió de la informació dels llistats en Excel per a quants anàlisis siguin necessaris.
  • Accés a la sol·licitud de farmacioles, petició de targetes amb el telèfon d'assistència mèdica 24h/365 (SAM), formularis i documentació per a la realització de tràmits amb Egarsat.
  • Petició d'Informes de Sinistralitat.
  • Assistent per a la confecció de Comunicats Proforma d'Accident.
  • Informe Previ de Deduccions
  • Accés als serveis que t'ofereix la mútua: sol·licitud de materials divulgatius en prevenció de riscos laborals, informació sobre eines per a la gestió de l'absentisme, suscripció a la gestió d'avisos sobre el seguiment dels processos, sempre respectant el marc legal (comunicació d'accidents amb o sense baixa, comunicació d'altes, seguiment de baixes per ITcc, expedients remesos a la Inspecció Mèdica, etc.).
  • Si ets col·laborador, a més, podras utilitzar la plataforma per a indicar-nos modificació de les dades del contracte de col·laboració subscrit amb la mútua, accedir al llistat d'empreses i autònoms assignats al teu número del RED, amb la possibilitat d'informar a Egarsat de possible modificació de cartera (en cas d'auònomos i representants de comerç), indicar modificació de les dades de contacte de les empreses i consultar la contraprestació per serveis, entre altres avantatges.

 

 

Sol·licita les teves claus d'accés

 

Si estas interessat en accedir a Àrea Egarsat, informa't a través del gestor de serveis de la teva delegació de referència sobre el procés de sol·licitud.

 

Accés Àrea Egarsat

 

Visualització de la informació de l'Àrea Egarsat en Excel

La plataforma permet la descàrrega en Excel de la informació mostrada. És recomanable no tenir instal·lada cap barra anti pop up en el navegador. En cas de necessitar configurar las opcions de seguretat per a visualitzar els Excels, accedeix a les instruccions següents:

 


Comentaris

Deixa el teu comentari:Normes de participació